ASIAKKAAMME KERTOVAT

Jussi J. Pekkinen ja Anja Sorasalo

"Pidän siitä, että oloni on pirteä ja energiaa riittää aamusta iltaan."

- Jussi J. Pekkinen -

Jussi J. Pekkinen, metsätilan omistaja, matkailualan yrittäjä ja metsästäjä, oli aiemmin pankkialalla työskentelevä kiireinen mies, jonka ruokavalioon kuului oleellisesti liha. ”Kun siirryin kokopäiväiseksi Ilolassa olevan Råmossa Lodgen isännäksi, kävi selväksi, että jaksaakseni tehdä fyysistä ulkotyötä oli tehtävä muutoksia muun muassa ruokailutottumuksiini”.

Pekkinen löysi Fredrikan Lähteen talossa sijaitsevan Ani's Café kasvisravintolan Facebookin kautta ja päätti kokeilla. ”Koska metsästys on lähellä sydäntäni, ateria, joka koostuu pelkästään kasviksista, tuntui kovin vieraalta. Eihän sillä edes nälkä lähtisi”. ”Pelkän kasvisaterian syöminen oli alkuun mielettömän vaikeaa”, kertoo Pekkinen, mutta lounaat Fredrikassa yllättivät miehen todella positiivisesti. Tänä päivänä Pekkinen kuvailee itseään riistakasvissyöjäksi, jolle kasvisperäiset proteiinit ovat oleellisia. Hän syö nykyisin yleensä kasvispitoisen lounaan, mikä antaa energiaa iltapäivän työrupeamaan. ”Perinteisen lihapitoisen lounaan jälkeen tuli aina turvonnut ja nukuttava olo, mutta nyt jaksan viettää koko iltapäivän ulkona työskennellen. Kasvisruoasta on tullut minulle hyvinvoinnin tae. Pidän siitä, että oloni on pirteä ja energiaa riittää aamusta iltaan.


Kerro tarinasi

Haluatko jakaa oman tarinasi esim.
Ani's Cafén kasvisruuasta, leivonnaisista ja palvelusta?
Täytä lomake niin otan yhteyttä sinuun.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Aihe

Kerro tarinasi

Välttääksemme roskapostia pyydämme vastaamaan alla olevaan kysymykseen: