ASIAKKAAMME KERTOVAT

Jussi J. Pekkinen ja Anja Sorasalo

"Pidän siitä, että oloni on pirteä ja energiaa riittää aamusta iltaan."

- Jussi J. Pekkinen -

Jussi J. Pekkinen, metsätilan omistaja, matkailualan yrittäjä ja metsästäjä, oli aiemmin pankkialalla työskentelevä kiireinen mies, jonka ruokavalioon kuului oleellisesti liha. ”Kun siirryin kokopäiväiseksi Ilolassa olevan Råmossa Lodgen isännäksi, kävi selväksi, että jaksaakseni tehdä fyysistä ulkotyötä oli tehtävä muutoksia muun muassa ruokailutottumuksiini”.

Pekkinen löysi Fredrikan Lähteen talossa sijaitsevan Ani's Café kasvisravintolan Facebookin kautta ja päätti kokeilla. ”Koska metsästys on lähellä sydäntäni, ateria, joka koostuu pelkästään kasviksista, tuntui kovin vieraalta. Eihän sillä edes nälkä lähtisi”. ”Pelkän kasvisaterian syöminen oli alkuun mielettömän vaikeaa”, kertoo Pekkinen, mutta lounaat Fredrikassa yllättivät miehen todella positiivisesti. Tänä päivänä Pekkinen kuvailee itseään riistakasvissyöjäksi, jolle kasvisperäiset proteiinit ovat oleellisia. Hän syö nykyisin yleensä kasvispitoisen lounaan, mikä antaa energiaa iltapäivän työrupeamaan. ”Perinteisen lihapitoisen lounaan jälkeen tuli aina turvonnut ja nukuttava olo, mutta nyt jaksan viettää koko iltapäivän ulkona työskennellen. Kasvisruoasta on tullut minulle hyvinvoinnin tae. Pidän siitä, että oloni on pirteä ja energiaa riittää aamusta iltaan.


PALAUTE:

"Jälleen sai vahvistusta että Porvoon parasta kasvisruokaa saa Anis Cafessa, viehättävässä vanhassa puutalossa keskellä kaupunkia. Inkiväärikookoskeitto oli parasta mitä koskaan saanut. Kiitos!" – tiinakaisa  

PALAUTE:

"Ravintolassa on ihanan rauhallinen tunnelma ja todella maukasta kasvisruokaa. Salaattipöydän suosikkini oli (raikkaan salaatin lisäksi) talon pinaattipesto. Päivän lämmin ruoka, härkiskarpalocurry oli taitavasti maustettu. Suosittelen!" – BritaA30

PALAUTE:

"Bongattiin mainos venelaiturilta ja suunnattiin tänne vegaanin kanssa ennakkosuunnitelmista poiketen. Kannatti! Lounas ihanassa säässä puutarhassa oli maittava, sai mm. maistella uusia makuja joita oli kehitelty oman puutarhan antimista." – Jaana