HÄRLIG STÄMNING I TVÅ VÅNINGAR

Ani's Café i Fredrikas Källa -huset är känd för den läckra vegetariska maten, bakverken och den hemtrevliga stämningen. Nu kan du också njuta av ekologiska viner! Gottfinnandet får ett extra lyft av de härliga skönhets- och välmåendebehandlingar som erbjuds av Ecoskin och Ecoele. Välkommen att trivas!

Ani's Café

Vegerestaurangen och caféet håller öppet måndag-fredag kl.11-16, övriga tider på beställning. Lunch serveras mellan kl. 11–14.30.
Maten är i huvudsak glutenfri, och anpassad även för veganer. Dagens lunch publiceras på Facebook senast kl. 10.

Vegekocken Anja Sorasalo bjuder på läckra matupplevelser i hemtrevliga miljö. Anja tillreder i sitt kök maträtter, bröd och bakverk av säsongens bästa råvaror, med glädje och kärlek. Nu kan du också njuta av ekologiska viner! Råvarorna är i huvudsak närodlade eller kommer från ekoodlingar.

Ani's Café har ett eget kaffe och ett rejält urval tesorter som varierar. I vitrinen finns traditionellt bakade läckerheter samt Anjas rawfood tårtor som bara smälter i munnen. Du är med det varmaste välkommen, och kom ihåg att följa oss också i Facebook!

KURSER OCH EVENEMANG

VEDIC ART

4.-6.12.2015
Fredrikan Lähde
Maija Pitz-Koponen
Piri Aarnikko
puh. 040 828 8889

KEHRUUKURSSI
MYÖS VASTA-ALKAIJILLE

6.-7.2.2016
Fredrikan Lähde
Sanski Matikainen
puh. 050 553 9698

NEULEKAHVILA
STICKCAFÉ

Joka toinen torstai, alk. 3.9.2015
Fredrikan Lähde
Desiree Kantola
puh. 050 354 6160

HYR FREDRIKAS UTRYMMEN FÖR DITT EVENEMANG

Restaurangens och caféets utrymmen kan hyras för privata tillställningar. I våra utrymmen har det firats mången familjefest och arrangerats möten och kurser. Skicka en förfrågan!